pondělí 10. října 2016

Jaké bylo Jablkobraní a moštování 2016?

Celou neděli jsem uvažovala o tom, jak do dnešního příspěvku sepsat své dojmy.

Nejdůležitější co musíte vědět: jsem ráda že jsem si vůbec mohla vyzkoušet rozložit svůj stánek a setkat se se všemi, kteří i přes mírnou nepřízeň počasí dorazili.



Sešli jsme se v krásném sadu, spousta lidí dorazila na samosběr jablek, dobře se najíst, poslechnout si báječné kapely, a užít si společně sobotu.

Nebudu chodit kolem horké kaše. Prodala jsem cca 1/4 sortimentu co jsem měla sebou, zbytek najdete během dneška na Fleru.

Většinou jsem se setkala s pozitivními reakcemi, za což moc děkuji! Ano, občas jsem slyšela brblání že mám věci "hezké ale drahé". Nebudu se tu rozepisovat na téma co vše se promítá do ceny výrobku, že to opravdu není jen látka ze které je ušito. Většina z vás ví.

Pár kontaktů jsem získala, pár rozdala, a i přes zimu a déšť jsem si to užila! I když jsem si nenasbírala jablka, neochutnala štrůdl, zapomněla doma špendlíky, udělala jen jednu fotku a to ještě na mobil, starala se i o cizí stánek se šitím, a pomazlila si jen jednu místní kočičku. Bylo to skvělé a na další ročník přijedu moc ráda. Díky organizátorům!

1 komentář:

  1. Kdo tam nebyl, prohloupil. Vydařená akce, jen škoda počasí. Myslím, že první zkušenost je důležitá a věřím, že příště bude prodej ještě úspěšnější! Zboží je opravdu precizně vyrobené, troufnu si tvrdit, že i s láskou! Kdo ještě nic nemáte, kupte. Opravdu to stojí za to!

    OdpovědětVymazat